DRINKS NOA

NOA zijn Zweedse en award bekroonde drankjes die ons een gevoel van rust geven en ons doen focussen. Dat klinkt zoals de betere energiedrankjes en ze bevatten zelfs geen cafeïne en taurine. Na een flesje gedronken te hebben voel je dat je minder stress hebt. Dat gaat al vrij snel. Je merkt ook dat je je beter kan concentreren. Het smaakt ook nog eens lekker dat je er echt blij van wordt.

Noah Fridmark maakt zijn drankjes met de visie: wanneer je jezelf bevrijdt van de verwachtingen van de maatschappij, kan je pas contact maken met je innerlijke ziel. Hij heeft die rust gevonden op een onbewoond eiland in Stockholm. Het was voor hem duidelijk dat er nog mensen zijn die verlangen om zich zo chill te voelen.

Ik heb ooit al eens in een gezellig eetadresje te Gent de ”Elderflower & Rhubarb” gedronken”. Die was heel lekker! Ik test nu voor jullie de ”Wild apple Gooseberry”.

De ingrediënten zijn: water, appel- citroen- & kruisbes sapconcentraat, fructose, groene thee extract, gerstemout, natuurlijke wilde appel, citroenmelisse en stevia. Het drankje smaakt naar appelsap met een nasmaak van kruisbes. Deze besjes zijn heel gezond, zo zijn ze goed om jong te blijven. Ik vind het veel beter dan appelsap want die smaken meestal te zoet. Kruisbes past heel goed bij wilde appel. Het heeft zo iets verfrissend. Je kan het drankje drinken op kamertemperatuur al weet ik ook zeker dat het in de zomer zalig is met wat ijsblokjes.

Er bestaat ook nog eentje met bosbes en berkensap en rode bosbes en spar. Benieuwd naar hoe deze eruit zien? Check: Drinks NOA Op de website kan je ze nog niet bestellen. Ze zijn te koop bij healthy hotspots bij je in de buurt en nu ook bij Carrefour.

Heb jij ooit al eens NOA gedronken?

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekocht. Lees mijn Disclaimer

2 gedachten over “DRINKS NOA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s